Zashtitna oprema MK е компанија во Македонија за продажба на заштитна опрема при работа.

Линијата на производи вклучува опрема од водечки европски и светски компании на полето на лична заштита при работа.

Во гамата на производи на Zashtitna оprema MK застапени се водечки европски и светски компании во доменот на заштитата при работа.

Во својот асортиман нудиме и специфични одела изработени од температурноотпорен и антистатик материјал.

Целта на Zashtitna oprema MK е да му понуди соодветен производ за заштита на секој индивудуалец кој има потреба да се заштити, било од загаден воздух, било при работа дома или на своето работно место. Производите кои ги нудиме овозможуваат да се чувствувате удобно и пријатно во текот на целиот ден, било кога сте на рекреација или на работа, а при тоа да бидете заштитени.

Zashtitna оprema MK е оддел наменет за малопродажба, за лица кои имаат потреба индивидуално да се снабдат со производи за лична заштита. За потреба од поширок асортиман или поголема количина на производи т.е. за големопродажба, обратете се во ДВОРНИК www.dvornik.com.mk, во чија соопственост е Zashtitna оprema MK.

Search for:
X